Dzień Kobiet w Fundacji Avalon

Dzień Kobiet po raz pierwszy obchodzono w 1909 roku w USA. Bardzo szybko obchody tego święta rozpowszechniły się na całym świecie. W Polsce kojarzy się często z goździkami, różami i tulipanami, które Panowie wręczają swoim Paniom.

W tym roku Fundacja Avalon przygotowała coś specjalnego dla Pań z niepełnosprawnościami. Z okazji Dnia Kobiet 8 marca szykujemy dzień pełen niespodzianek.

Z myślą o Was, Drogie Panie przygotowaliśmy specjalne wydarzenie, a w nim:

12.00 – 16.30 – sesja makijażu wykonanego przez Klaudię Rybus z Makeupownia Klaudia Rybus Studio;
16.30 – 17.00 – warsztat z Wioletą Więckowską z Moda bez Ograniczeń, która opowie o tym jak dobrać odpowiednią stylizację podkreślającą kobiecą sylwetkę;
17.00 – 20:00 – projekcja filmu "Boska Florence" oraz dyskusja przy aromatycznej kawie.

Zapraszamy do siedziby Fundacji Avalon przy ul. Domaniewskiej 50A w Warszawie.

Udział w wydarzeniu jest bezpłatny.

Na sesję makijażu i film obowiązują zapisy.
Zgłoszenia przyjmujemy do 6 marca pod adresem: [email protected]
W wiadomości prosimy o informację, w którym elemencie programu chcą Państwo wziąć udział.

Do wspólnego świętowania i udziału w projekcji filmu zapraszamy również Panów :)

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a