Dzi臋kujemy, 偶e jeste艣cie z nami #aktywnizavalon i dzielicie si臋 dobrem z DPS-ami 馃挭 Wsp贸lnie mo偶emy lepiej i skuteczniej ochroni膰 mieszka艅c贸w i pracownik贸w plac贸wek opieki ca艂odobowej przed zachorowaniem na koronawirusa 馃挭

s faustyny

馃搶 Ty te偶 masz moc, by nie艣膰 pomoc! Przy艂膮cz si臋 do zbi贸rki Fundacji Avalon w portalu Helpuj.pl 馃摝

Ods艂ony: 29
Ulotk臋 wygenerowano: 0
Ulotk臋 wys艂ano mailem: 0

Masz pytanie? Prze艣lij pro艣b臋 o kontakt:

Temat kontaktu *

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon 鈥 Bezpo艣rednia Pomoc Niepe艂nosprawnym z siedzib膮 przy ul. Micha艂a Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem mo偶liwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected]. Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych mo偶liwy jest za pomoc膮 email: [email protected]

Dane osobowe b臋d膮 przetwarzane w celach kontaktowych, a w przypadku wyra偶enia przez Pa艅stwa dodatkowej zgody tak偶e w celach marketingowych i promocyjnych oraz statystycznych administratora danych. Przys艂uguje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w ka偶dym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofni臋ciem zgody. W razie takiej konieczno艣ci dane mog膮 by膰 udost臋pnione podmiotom upowa偶nionym na podstawie przepis贸w prawa. Przys艂uguje Pani/Panu prawo dost臋pu do tre艣ci swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usuni臋cia lub ograniczenia przetwarzania. Przys艂uguje r贸wnie偶 Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Mo偶e Pani/Pan wnie艣膰 skarg臋 do organu nadzorczego. Pe艂na tre艣膰 klauzuli informacyjnej znajduje si臋 tutaj.

e-pity po prostu

Pom贸偶 nam pomaga膰!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Dane dla przelew贸w walutowych i zagranicznych >>
Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a