Drodzy Darczy艅cy!

To Wy wsp贸艂tworzycie Fundacj臋 Avalon, dzi臋ki Wam nasza praca ma sens, a na twarzach naszych Podopiecznych cz臋艣ciej pojawia si臋 u艣miech. 馃槉

Dzi臋kujemy za Wasz膮 pomoc i wsparcie, za ka偶dy przekazany 1% podatku.

W tym roku wyj膮tkowo mo偶ecie przekaza膰 sw贸j 1% podatku do 1 czerwca. Pami臋tajcie o Naszych Podopiecznych.

Dzi臋kujemy, 偶e z nami jeste艣cie 馃А

avalon www a

Ods艂ony: 61
Ulotk臋 wygenerowano: 0
Ulotk臋 wys艂ano mailem: 0

Masz pytanie? Prze艣lij pro艣b臋 o kontakt:

Temat kontaktu *

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon 鈥 Bezpo艣rednia Pomoc Niepe艂nosprawnym z siedzib膮 przy ul. Micha艂a Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem mo偶liwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected]. Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych mo偶liwy jest za pomoc膮 email: [email protected]

Dane osobowe b臋d膮 przetwarzane w celach kontaktowych, a w przypadku wyra偶enia przez Pa艅stwa dodatkowej zgody tak偶e w celach marketingowych i promocyjnych oraz statystycznych administratora danych. Przys艂uguje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w ka偶dym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofni臋ciem zgody. W razie takiej konieczno艣ci dane mog膮 by膰 udost臋pnione podmiotom upowa偶nionym na podstawie przepis贸w prawa. Przys艂uguje Pani/Panu prawo dost臋pu do tre艣ci swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usuni臋cia lub ograniczenia przetwarzania. Przys艂uguje r贸wnie偶 Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Mo偶e Pani/Pan wnie艣膰 skarg臋 do organu nadzorczego. Pe艂na tre艣膰 klauzuli informacyjnej znajduje si臋 tutaj.

e-pity po prostu

Pom贸偶 nam pomaga膰!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Dane dla przelew贸w walutowych i zagranicznych >>
Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a