Wśród Darczyńców i Przyjaciół naszej zbiórki dla DPS-ów znalazła się firma Dr Irena Eris Cosmetics 😊

i e

Podarowane przez Laboratorium kosmetyki pielęgnacyjne o wartości ponad 1000 zł dołączyliśmy do przesyłek ze środkami ochrony osobistej dla pracowników i rezydentów placówek opieki całodobowej ♿️

Serdecznie dziękujemy za Waszą wrażliwość na potrzeby innych i ogromnie się cieszymy, że jesteście #aktywnizavalon i helpujecie z nami! 👏

Zbiórka, podobnie jak walka z wirusem, wciąż trwa. Poczujcie swoją moc i przekujcie ją na pomoc! Przyłączcie się do zbiórki Fundacji Avalon w portalu Helpuj.pl

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a