Domy pomocy społecznej i zakłady opiekuńczo-lecznicze to instytucje opieki całodobowej, w których przebywają osoby przewlekle chore, a także z niepełnosprawnościami, dzieci, młodzież, dorośli, seniorzy.

Rzeczywistość tych instytucji jest skrajnie trudna. Brakuje podstawowych środków do zabezpieczenia przed zarażeniem koronawirusem.

Fundacja Avalon otworzyła ogólnopolską zbiórkę funduszy na zakup środków ochrony osobistej dla mieszkańców, pacjentów i pracowników wspomnianych instytucji.

Zbiórka jest dostępna pod linkiem:

Twoja POMOC MA MOC! Może sprawić, że najbardziej potrzebujące placówki otrzymają od nas pakiety medyczne z najważniejszym sprzętem.

Dołącz do zbiórki na portalu Helpuj.pl:

- przekazując wpłatę,

- udostępniając zbiórkę innym i zachęcając do jej wspierania

-wysyłając SMS pod numer 75 165 o treści POMOC

* Koszt SMSa to 6,15 zł brutto (kwota zawiera VAT), z czego 5 zł stanowi darowizna.

Do dzieła!

zbiorki glowne1

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a