Nowa metoda wpłacania darowizn przez PayU!

Szanowni Państwo,

Chcemy Państwa powiadomić, że uruchomiliśmy na naszej stronie internetowejnową możliwość wpłacania darowizn na rzecz Podopiecznych oraz Fundacji - przez PayU!

Dzięki temu Darczyńcy mogą w szybki i łatwy sposób  dokonać wpłaty, a komfort naszych Darczyńców to dla nas bardzo ważna sprawa! :)

Jak dokonać wpłaty?

1. Wejdź na stronę internetową Fundacji AVALON.
  2. W zakładce Nasi Podopieczni odnajdź osobę, którą chcesz wesprzeć.
  3. Na profilu wybranego Podopiecznego kliknij ikonkę PayU.
  4. Postępuj zgodnie z dalszymi instrukcjami, uzupełniając wymagane pola.
  5. Po przejściu na stronę PayU - wybierz swój bank lub opcję płatności kartą Visa lub Master Card (dane do przelewu są juz uzupełnione).
  6. Po przejściu wszystkich kroków darowizna zostanie przekazana na właściwe subkonto.

Kto może otrzymać darowiznę za pośrednictwem PayU?

Darowiznę za pośrednictwem PayU może otrzymać Podopieczny, który posiada profil na stronie internetowej Fundacji. Jeśli jeszcze nie masz swojego profilu a chciałbyś korzystać z opcji PayU – skontaktuj się z nami!

Prześlij na adres: [email protected] kilka słów o sobie, apel z prośbą o pomoc oraz zdjęcie (nieobowiązkowe). Na tej podstawie przygotujemy Twój profil (a przy okazji ulotki informacyjne oraz wizytówki :) ) i zamieścimy go na naszej stronie internetowej. Pod profile znajdzie się opcja Wpłać darowiznę przez PayU!

Już dziś warto poinformować jak najwięcej osób możliwości wpłacania darowizn za pośrednictwem PayU. Trzymamy kciuki aby na Państwa subkontach znalazło się dużo darowizn! :)

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a