Bezpłatne Szkolenie z Pierwszej Pomocy w dniu 27.07.2011r.!!!

W czasie wakacji bardzo przydatne mogą się okazać umiejętności udzielenia pomocy i ratowania życia, dlatego zapraszamy wszystkich naszych Beneficjentów na szkolenie i wykład z zasad udzielana Pierwszej Pomocy.

! Naucz się, jak pomóc !
! Dowiedz się, jak działać, by w razie potrzeby nie stać obojętnie !
! Wypróbuj samemu techniki, które w przyszłości mogą pomóc uratować komuś życie !
! Nie bądź obojętny i działaj, by pomóc lub poinstruować, w jak sposób pomóc. Nigdy nie wiadomo, kiedy ta umiejętność może być przydatna i komu będziesz mógł uratować życie !

Szkolenie odbędzie się 27.07.2011r. o godz. 18.00 w siedzibie Fundacji Avalon przy al. Witosa 31 lok 108.

W celu zapisania się na szkolenie prosimy o kontakt mailowy na adres[email protected] lub pod numer tel. 22 640 14 64.

Dla wszystkich naszych beneficjentów szkolenie jest finansowane ze środków Fundacji i zostanie przeprowadzone przez doświadczonego instruktora.

W trakcie szkoleń będzie można nabyć wiedzę nie tylko teoretyczną, ale co ważniejsze również praktyczną!

Nie czekaj i zapisz się już dziś.

BO NIGDY NIE WIADOMO, KIEDY BĘDZIESZ MÓGŁ KOMUŚ POMÓC I URATOWAĆ ŻYCIE!!!

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a