Bezpłatne konsultacje lekarskie dla osób cierpiących na nietrzymanie moczu

W styczniu 2012 pod numerem Infolinii NTM: 801 800 038 będą dyżurować lekarze specjaliści w dziedzinie nietrzymana moczu – prof. Piotr Radziszewski oraz dr Piotr Dobroński.

Terminy dyżurów lekarskich:
· 24 stycznia 2012 godz. 13:00-17:00
· 30 stycznia 2012 godz. 15:00-17:00

Zachęcamy osoby cierpiące na nietrzymanie moczu, opiekunów i rodziny pacjentów
do skorzystania z bezpłatnych konsultacji.

Infolinia działa w dni powszednie od poniedziałku do piątku w godzinach od 9:00 do
17:00. Koszt połączenia (niezależnie od długości rozmowy) wynosi 0,29 zł + VAT.
Wykonywanie połączeń możliwe jest tylko z telefonu stacjonarnego.

Więcej informacji: tel. 22 462 49 13, Infolinia NTM: 801 800 038, e-mail:
[email protected]www.ntm.pl

NTM jest jednym z bardziej powszechnych problemów współczesnego społeczeństwa. Przypadłość ta dotyka większej grupy osób niż niejedna choroba przewlekła. Szacuje się, że w Polsce na NTM cierpi ok. 4 mln osób. Grupy szczególnie narażone to kobiety po porodach i w okresie menopauzalnym oraz osoby w podeszłym wieku.

Program Prospołeczny „NTM-Normalnie Żyć” to kampania informacyjno-edukacyjna o problemie nietrzymania moczu, którą zainicjowano w styczniu 2002 roku. Jest to pierwsza polska kampania społeczna poświęcona tej tematyce. Program powstał w celu podniesienia świadomości istnienia problemu nietrzymania moczu oraz możliwości jego leczenia, a także przełamania bariery wstydu jaka istnieje wokół tego tematu.

Odsłony: 1944

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a