Avalon Extreme poszukuje grafika

Zakres obowiązków:

• Projektowanie plakatów, ulotek, grafik do mediów społecznościowych, naklejek itp.
  • Projektowanie wzorów na koszulki i inne ubrania
  • Projektowanie nadruków na gadżety reklamowe
  • Stała współpraca - przygotowywanie zleconych projektów (ok. 10-15 rocznie), z uwzględnieniem poprawek zgłoszonych przez Klienta.

Wymagania:

• doświadczenie w grafice komputerowej (rastrowej i wektorowej), potwierdzone portfolio dołączonym do CV
  • przygotowywanie plików w formacie .pdf, .psd, .jpg., .png. w rozdzielczości odpowiedniej do przeznaczenia projektów.
  • terminowość, dobra organizacja, umiejętność pracy pod presją czasu
  • kreatywność, otwartość
  • dyspozycyjność, odpowiedzialność
  • Własny komputer oraz oprogramowanie niezbędne do pracy.

Oferujemy:

• umowę o dzieło lub umowę współpracy
  • interesującą pracę w młodym zespole i kontakt z ciekawymi ludźmi
  • możliwość rozwoju i wykorzystania swoich nieszablonowych pomysłów
  • ekstremalne materiały foto do wykorzystania w projektach
  • możliwość zdobycia wartościowych doświadczeń w niepowtarzalnym projekcie

Jeżeli spełniasz powyższe wymagania i chciałbyś/abyś podjąć pracę na powyższym stanowisku, prześlij swoje CV na adres:

w tytule wiadomości wpisz nazwę stanowiska: Grafik

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji przez Fundację Avalon.

Jeśli wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie danych do procesów przyszłych rekrutacji prosimy o zawarcie dodatkowej klauzuli:

Wyrażam dla Fundacji Avalon Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym zgodę na archiwizację i wykorzystanie przekazanych przeze mnie dokumentów aplikacyjnych dla realizacji przyszłych procesów rekrutacji.

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja AVALON Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel.  22 349 97 71, 796 324 328 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko Grafik, a w przypadku wyrażenia odrębnej zgody także do procesów przyszłych rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych oraz ich przenoszenia.

Podanie danych jest dobrowolne lecz niezbędne do realizacji celów przetwarzania.

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a