Jesteś odpowiednim/ą kandydatem/tką, jeśli:

• Masz wykształcenie wyższe kierunkowe (licencjat, magister fizjoterapii);
  • Posiadasz Prawo Wykonywania Zawodu Fizjoterapeuty
  • Jesteś w trakcie szkolenia, bądź masz na swoim koncie ukończone kursy z zakresu rehabilitacji neurologicznej/terapii manualnej/terapii tkanek miękkich oraz inne;
  • Jesteś osobą odpowiedzialną, punktualną i dobrze organizujesz swoją pracę;
  • Komunikatywność i umiejętność pracy w zespole to Twoje dodatkowe atuty;
  • Wykazujesz stałą chęć doskonalenia swojego warsztatu;
  • Interesuje cię praca z pacjentami ze schorzeniami neurologicznymi oraz ortopedycznymi;

W zamian oferujemy:

• Elastyczny system pracy, dostosowany do Twoich potrzeb;
  • Możliwość zdobycia doświadczenia i rozwoju umiejętności zawodowych;
  • Kontakt z wieloma ludźmi w środowisku pełnym wyzwań i inspiracji;
Szukamy właśnie Ciebie!

Jeżeli spełniasz powyższe wymagania i chciałbyś/abyś podjąć pracę na powyższym stanowisku, czekamy na Twoje zgłoszenia pod adresem [email protected] . Zgłoszenia zbieramy do 18.12.2019r. Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu tylko z wybranymi osobami.

21

22

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji przez Fundację Avalon.

Jeśli wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie danych do procesów przyszłych rekrutacji prosimy o zawarcie dodatkowej klauzuli:

Wyrażam dla Fundacji Avalon Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym zgodę na archiwizację i wykorzystanie przekazanych przeze mnie dokumentów aplikacyjnych dla realizacji przyszłych procesów rekrutacji.”

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja AVALON Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 349 - pokaż numer telefonu - , 796 324 328 lub email: [email protected] fundacjaavalon.pl Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko Fizjoterapeuta/tka, a w przypadku wyrażenia odrębnej zgody także do procesów przyszłych rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych oraz ich przenoszenia.

Podanie danych jest dobrowolne lecz niezbędne do realizacji celów przetwarzania.

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

0000270809

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a