• Poszukujemy osoby na stanowisko: Asystenta/ki ds. Administracyjnej obsługi Fundacji miejsce pracy: Warszawa Czytaj więcej...
  • Obecnie do współpracy poszukujemy : TERAPEUTY ZAJĘCIOWEGO   Aktualnie rozpoczynamy innowacyjny projekt, który łączy w sobie tradycyjną rehabilitacje leczniczą z rożnymi Czytaj więcej...
  • Obecnie do współpracy poszukujemy : LOGOPEDY/NEUROLOGOPEDY   Nasi beneficjenci to osoby powyżej 16 r.ż. z niepełnosprawnością narządu ruchu, po urazach rdzenia Czytaj więcej...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Avalon EXTREME, projekt promujący sporty ekstremalne osób z niepełnosprawnością, poszukuje osoby na stanowisko:

Specjalista/-ka ds. Fundraisingu i Sponsoringu

Zakres obowiązków:

• Stworzenie strategii fundrisingowej i sponsoringowej projektu Avalon EXTREME, w oparciu o dotychczasowe dokonania oraz misję projektu;
  • Stworzenie indywidualnego programu fundrisingowego i sponsorskiego dla poszczególnych działów Avalon EXTREME – Racing, Drift, Rugby, Sitwake, Soaring, Workout
  • Pozyskiwanie nowych sponsorów dla projektu;
  • Pozyskiwanie funduszy z wniosków, konkursów, dotacji, projektów różnego typu
  • Pozyskiwanie wniosków PFRON, MSiT, Urząd Miasta, Starostwo, prowadzenie i rozliczanie tych wniosków
  • Tworzenie programów mających na celu aktywizację obecnych i pozyskanie nowych sponsorów.
  • Dbanie o dobre kontakty ze sponsorami;
  • Pozyskiwanie środków i sponsorów na docelowe eventy organizowane przez Avalon Extreme
  • Prowadzenie bieżącej komunikacji ze sponsorami poprzez udział w spotkaniach, korespondencję tradycyjną i elektroniczną oraz media społecznościowe.
  • Budowanie pozytywnego wizerunku marki
  • Wsparcie organizacji eventów
  • Wsparcie bieżących projektów – np. kampanii, promocji zajęć
  • Monitoring działań konkurencji
  • Przygotowywanie raportów z działań

Jesteś odpowiednim/nią kandydatem/tką, jeśli:

• Masz doświadczenie na podobnym stanowisku;
  • Łatwo nawiązujesz kontakty i posiadasz umiejętność budowania partnerskich relacji;
  • Jesteś terminowy i potrafisz organizować swoją pracę;
  • Lubisz pracować z ludźmi i współpracować w zespole;
  • Jesteś kreatywny i otwarty
  • Znasz język angielski na poziomie podstawowym
  • Masz doświadczenie w sporządzaniu i rozliczaniu wniosków i dotacji z funduszy PFRON, ministerialnych, krajowych i europejskich

Dodatkowo mile widziane:

• Umiejętność kreacji i realizacji działań PR;
  • Znajomość języka angielskiego na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację ze sponsorami zagranicznymi
  • Zainteresowania z obszaru sportów ekstremalnych;

Oferujemy:

• Umowę o pracę lub umowę współpracy
  • Atrakcyjne wynagrodzenie
  • Interesującą pracę w młodym zespole i kontakt z ciekawymi ludźmi
  • Możliwość rozwoju i wykorzystania swoich pomysłów
  • Pracę w rozwijającej się i stabilnej organizacji pozarządowej
  • Możliwość zdobycia wartościowych doświadczeń w niepowtarzalnym projekcie
  • Wpływ na zmianę postrzegania osób z niepełnosprawnością i motywowanie tysięcy osób

Jeżeli spełniasz powyższe wymagania i chciałbyś/abyś podjąć pracę na powyższym stanowisku, prześlij swoje CV na adres:

kontakt@avalonextreme.pl

w tytule wiadomości wpisz nazwę stanowiska: Specjalista ds. Fundraisingu i Sponsoringu

Jeśli wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie danych do procesów przyszłych rekrutacji prosimy o zawarcie dodatkowej klauzuli:

"Wyrażam dla Fundacji Avalon Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym zgodę na archiwizację i wykorzystanie przekazanych przeze mnie dokumentów aplikacyjnych dla realizacji przyszłych procesów rekrutacji.”

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja AVALON Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel.  22 349 97 71, 796 324 328 lub email: fundacja@fundacjaavalon.pl Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: iodo@fundacjaavalon.pl

Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko Asystenta/tkę Projektu, a w przypadku wyrażenia odrębnej zgody także do procesów przyszłych rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych oraz ich przenoszenia.

opp fundacja 750200 uruchom 1

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BGŻ BNP Paribas

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>