Zakres obowiązków:

• bieżąca obsługa administracyjna spraw związanych z działem medycznym
  • udzielanie informacji dotyczących rehabilitacji w Fundacji
  • zapisywanie pacjentów na zabiegi i konsultację- pobieranie płatności, wystawianie rachunków
  • dbanie o sprawny obieg, porządkowanie i archiwizację dokumentacji projektowej
  • branie aktywnego udziału w rozwoju i promocji działalności Fundacji

Jesteś odpowiednim/nią kandydatem/tką, jeśli:

• Jesteś osobą punktualną, dobrze zorganizowaną
  • Lubisz pomagać innym i chętnie się uśmiechasz
  • Masz doświadczenie w marketingu usług medycznych
  • Jesteś osobą dyspozycyjną, praca zmianowa: godz: 8-16 lub 13-21
  • Cechuje Cię pozytywne podejście i wyrozumiałość dla pacjentów
  • Kreatywnie rozwiązujesz pojawiające się wyzwania
  • Praktycznie posługujesz się pakietem Microsoft Office oraz programem Outlook
  • Lubisz pracę z ludźmi i masz doświadczenie w takiej pracy (mile widziane doświadczenie w pracy z osobami niepełnosprawnymi)
  • Masz wykształcenie wyższe lub jesteś na ostatnim roku studiów zaocznych

Szukamy Ciebie!!! Oferujemy interesującą pracę w młodym zespole i kontakt z ciekawymi ludźmi. Szereg możliwości pożytecznego spędzania czasu i wykorzystywania swojej energii. Oferujemy umowę o pracę w pełnym wymiarze godzin, wynagrodzenie po okresie próbnym w wysokości 2 300 zł netto.

Jeżeli spełniasz powyższe wymagania i chciałbyś/abyś podjąć pracę na powyższym stanowisku

prześlij swoje CV na adres:

[email protected]

w tytule wiadomości wpisz nazwę stanowiska: Asystenta/ki ds. Administracyjnej obsługi Fundacji

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji przez Fundację Avalon.

Jeśli wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie danych do procesów przyszłych rekrutacji prosimy o zawarcie dodatkowej klauzuli:

Wyrażam dla Fundacji Avalon Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym zgodę na archiwizację i wykorzystanie przekazanych przeze mnie dokumentów aplikacyjnych dla realizacji przyszłych procesów rekrutacji.”

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja AVALON Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel.  22 266 82 36, 666 324 328lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko Asystenta/ki ds. Administracyjnej obsługi Fundacji, a w przypadku wyrażenia odrębnej zgody także do procesów przyszłych rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych oraz ich przenoszenia.

Podanie danych jest dobrowolne lecz niezbędne do realizacji celów przetwarzania.

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a