Aktywni i Samodzielni - rehabilitacja Warszawa

Jako Rehabilitacja jesteśmy z Państwem od 2006 r. Naszym głównym celem, jest zwiększenie samodzielności i sprawności ruchowej OzN poprzez częściowo odpłatną rehabilitację świadczoną w siedzibie Fundacji. Funkcjonalna rehabilitacja neurologiczna to długotrwały proces powrotu do utraconych funkcji bądź wypracowania nowych wzorców. Chcemy uatrakcyjnić ten proces poprzez wprowadzenie nowych form rehabilitacji, aktywizujących zarówno fizycznie jak i społecznie. Temu własnie ma służyć pakiet Aktywni i Samodzielni.

Pragnąc wyjść Państwu naprzeciw od sierpnia 2018 ruszamy jako Avalon Active! Będzie to jedyne takie miejsce w Polsce, tworzone przez ludzi z pasją, które w innowacyjny sposób łączy rehabilitację neurologiczną, funkcjonalną, nastawioną na cel, z treningiem sportowym oraz treningiem samodzielności. Dla Beneficjentów z orzeczeniem o niepełnosprawności przygotowaliśmy pakiet Aktywni i Samodzielni.

Fizjoterapeuci, trenerzy i psychocoach, będą wspólnymi siłami tworzyć innowacyjne treningi aktywnej rehabilitacji skrojone na miarę i dopasowane indywidualnie do potrzeb Podopiecznych. Różnorodność aktywności, którą oferujemy Państwu w pakiecie, pozwoli urozmaicić proces rehabilitacji, a także osiągnąć założone wcześniej cele.

Zmiany jakie następują od 13 sierpnia to nowe rodzaje aktywności i usług dofinansowanych przez Fundację Avalon, jak również rodzaje dostępnych karnetów.

Aktywuj sprawność razem z nami!

Rehabilitacja odbywa się na terenie Warszawy.

Dowiedz się więcej!
Skontaktuj się z nami:
kom.: 796 324 328

eliz
 centrum aktywności tabelka do przycięcia