Helpuj.pl, czyli suma wielu plusów

Pod nazwą Helpuj.pl kryje się jeden z projektów pomocowych Fundacji Avalon, wyjątkowe miejsce na internetowej mapie i skuteczne narzędzie o (przynajmniej) podwójnym zastosowaniu.
 logo helpuj

Z dedykacją dla Podopiecznych Fundacji Avalon

Od września 2018 roku zespół Helpuj.pl prowadzi internetowy serwis zbiórkowy dla osób, które posiadają subkonto w Fundacji Avalon. Każdy z Podopiecznych ma możliwość założenia zbiórki funduszy na ważny cel: zaspokojenie życiowej potrzeby lub realizację swojego marzenia.

Projekt powstał z myślą o Was i dla Was.

Wybierz Helpuj.pl, bo…

ikona crossikona crossikona cross

Portal funkcjonuje według modelu „Weź, co zbierzesz”, co oznacza, że uzyskana w czasie kampanii kwota zawsze trafi na subkonto – bez względu na to, jaki procent celu finansowego udało się osiągnąć. Wyróżnia nas również niska prowizja, którą pobieramy tylko raz, już po zakończeniu zbiórki.

Pracownicy Helpuj.pl indywidualnie weryfikują, konsultują i fachowo redagują każde otrzymane zgłoszenie. Służą również wsparciem merytorycznym i praktycznymi radami w zakresie skutecznego pozyskiwania funduszy. Osoby zakładające zbiórki mają możliwość otrzymania spersonalizowanych materiałów promocyjnych.

Sam portal – zaprojektowany z myślą o różnych Podopiecznych – jest stale ulepszany i rozwijany. Pełni funkcję skutecznego narzędzia do pozyskiwania środków finansowych i, co niezwykle ważne, nawiązywania relacji z Darczyńcami. Użytkownicy Serwisu chętnie dzielą się swoimi doświadczeniami i wspierają innych Zbiórkowiczów za pośrednictwem Grupy Podopiecznych Fundacji Avalon na Facebooku.

Helpuj pomaga. Skutecznie

Wiemy, jak pomagać. Jesteśmy częścią dużej, rozpoznawalnej fundacji, która już od wielu lat działa na rzecz osób z różnymi niepełnosprawnościami i przewlekle chorych. Ścisła współpraca z Działem Subkont gwarantuje, że rozliczenia zbiórek oraz wypłacanie zgromadzonych środków są przeprowadzane w sposób profesjonalny i przejrzysty. Ekipa Helpuj.pl uważnie śledzi zmiany w obszarze finansowania społecznościowego i jest na bieżąco z trendami w III sektorze.

Między innymi z tego względu naszym celem jest włączenie do tradycyjnych kampanii charytatywnych elementów gry i zabawy. Doświadczenie pokazuje bowiem, że aktywizują one zarówno Podopiecznych, jak i Darczyńców. Stąd wynika unikalna możliwość rzucenia charytatywnego wyzwania do każdej trwającej zbiórki. Helpuj.pl to przyjazna i bezpieczna przestrzeń, gdzie każdy postrzegany jest jako pełnowartościowa osoba, która ma swoje potrzeby, marzenia i cele. Pracownicy Portalu zachęcają do otwartej postawy względem bohaterów zbiórek.

Pomaganie przez działanie to podwójna frajda, wyzwalająca dobrą energię i łącząca ludzi. Zapraszamy na Helpuj.pl!

ikona web  https://helpuj.pl/ ikona mail  [email protected]   ikona fb  Fanpage Helpuj.pl

helpuj fundacja avalon2