Specjalista/Specjalistka ekspert ds. projektów dotacyjnych

Dołącz do naszego zespołu i bądź częścią jednej z największych organizacji pozarządowych w Polsce. Nasza misja to nie tylko praca – to szansa na bycie częścią organizacji, która realnie zmienia życie innych. Razem pokonujemy bariery! Co nas wyróżnia? Ciągłe poszukiwanie nieszablonowych rozwiązań, dynamiczne projekty i zaangażowanie w zmianę społeczną. Jeśli chcesz być częścią tej misji i jednocześnie czerpać satysfakcję z pracy o wymiarze społecznym, to czekamy na Ciebie!

Do naszego Działu Administracji i HR prowadzimy rekrutację na stanowisko: Specjalista/Specjalistka ekspert ds. projektów dotacyjnych.

Do Twoich zadań będzie należało:

Monitoring dostępnych funduszy krajowych i europejskich i weryfikacja możliwości pozyskania dofinansowania dla działań realizowanych przez Fundację.

• Pozyskiwanie grantów w tym przygotowywanie zestawień, budżetów dla projektów dotacyjnych.
  • Opracowanie części merytorycznej dokumentacji aplikacyjnej, niezbędnej do pozyskania środków krajowych i zagranicznych.
  • Współudział w przygotowywaniu koncepcji projektów, w tym konstruowanie budżetów oraz harmonogramów realizacji.
  • Prowadzenie i rozliczanie projektów zgodnie z obowiązującymi dla poszczególnych programów wytycznymi i zasadami rozliczania projektów, w tym przygotowywanie sprawozdań oraz monitoring postępu rzeczowo-finansowego projektów.
  • Kontrola i nadzór nad jakością dokumentacji projektowej, opisywanie dokumentów księgowych w zakresie wymaganym do rozliczenia.
  • Prowadzenie i monitoring wskaźników, harmonogramu i budżetu.

Wyślij do nas CV, jeśli:

• Minimum 3 letnie doświadczenie w opracowywaniu dokumentacji aplikacyjnych oraz w rozliczaniu projektów współfinansowanych ze środków zewnętrznych. Mile widziane doświadczenie w rozliczaniu projektów dofinansowanych przez PFRON.
  • Doświadczenia w przygotowaniu pism i prowadzeniu korespondencji prawno-finansowej, zapytań ofertowych.
  • Znajomości procedur i szczegółowych wytycznych niezbędnych do prawidłowej realizacji projektów dofinansowanych ze środków zewnętrznych oraz zagadnień dotyczących rozliczania, audytu i kontroli.
  • Bardzo dobra znajomość MS Office (wymagana biegłość MS Excel).

Dlaczego warto do nas dołączyć?

• Posiadamy fajny, różnorodny, dynamiczny i wspierający zespół, w którym dobrze się pracuje.
  • Będziesz pracować w dużej i uznanej, a jednocześnie jednej z najbardziej dynamicznie rozwijających się organizacji pozarządowych w Polsce.
  • Podpiszemy z Tobą umowę o pracę.
  • Mamy wygodne biuro na warszawskim Mokotowie z pyszną kawą z ekspresu.
  • Do umowy otrzymasz pakiet benefitów pozapłacowych.
  • Proponujemy wynagrodzenie w wysokości 7 458,07 zł – 7 848,16 zł brutto.

Planowane zatrudnienie od zaraz.

Swoje CV podeślij na adres: [email protected], w tytule maila wpisując stanowisko: Specjalistka/Specjalista ekspert ds. projektów dotacyjnych, w treści maila prosimy o podanie oczekiwań finansowych. W ramach rekrutacji skontaktujemy się z wybranymi osobami.

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji przez Fundację Avalon.”

Jeśli wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie danych do procesów przyszłych rekrutacji prosimy o zawarcie dodatkowej klauzuli: „Wyrażam dla Fundacji Avalon Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym zgodę na archiwizację i wykorzystanie przekazanych przeze mnie dokumentów aplikacyjnych dla realizacji przyszłych procesów rekrutacji.”

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja AVALON Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36, 666 324 328 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko Specjalistki/ty eksperta ds. projektów dotacyjnych a w przypadku wyrażenia odrębnej zgody także do procesów przyszłych rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych oraz ich przenoszenia. Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji celów przetwarzania.