Skąd mogę pobrać druk wniosku o dofinansowanie?

Druk wniosku o dofinansowanie Podopieczni mogą pobrać na dwa sposoby:

1. po zalogowaniu się na stornie internetowej Fundacji w Panelu logowania – formularz Wniosku o dofinansowanie AVALON jest do pobrania w zakładce „Dokumenty do pobrania”,
  2. z comiesięcznego maila do Podopiecznych Fundacji z informacją o stanie subkonta – formularz wniosku o dofinansowanie jest załączony do każdej wiadomości.
  3. z Poradnika, czyli tutaj.

Ponadto druk wniosku o dofinansowanie Podopieczni zawsze mogą uzyskać po mailowym zgłoszeniu lub osobiście w Biurze Fundacji AVALON.

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a