Jak zamknąć subkonto?

Umowa, czyli Porozumienie podpisywane między Podopiecznym a Fundacją Avalon w celu założenia subkonta do zbierania środków z 1% podatku i darowizn, zawierana jest na czas nieokreślony i wchodzi w życie z dniem jej podpisania. Porozumienie może zostać rozwiązane w dowolnym momencie.

W celu zamknięcia subkonta prosimy o zgłoszenie informacji o chęci rozwiązania umowy mailowo na adres [email protected] lub telefonicznie na numer (22) 266 82 36. W odpowiedzi prześlemy mailowo lub listownie, druk rozwiązania Porozumienia, który należało będzie wypełnić, podpisać i odesłać do Fundacji pocztą tradycyjną.

Po rozwiązaniu Porozumieniu Podopieczny ma przyznane dodatkowe 60 dni kalendarzowych (liczonych od daty rozwiązania Porozumienia) na wykorzystanie zgromadzonych na jego subkoncie środków, zgodnie z zasadami wydatkowania środków z subkonta dla osób niepełnosprawnych i chorych w Fundacji Avalon określonymi w Regulaminie.

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a