Jak sprawdzić ile mam środków na subkoncie?

Informację o ilości środków zgromadzonych na subkoncie do zbierania 1% i darowizn dla osób niepełnosprawnych mogą Państwo uzyskać na bieżąco logując się do swojego subkonta poprzez naszą stronę internetową. Aby zalogować się do swojego subkonta należy wejść na stronę www.fundacjaavalon.pl i wybrać zakładkę logowanie. Jako login prosimy podać swój numer subkonta (sam numer bez nazwiska). Pierwszorazowym przypisanym hasłem jest numer PESEL beneficjenta, który ma założone subkonto. Oczywiście hasło można w dowolnej chwili zmienić korzystając z takiej opcji po zalogowaniu się do subkonta. Stan subkonta w systemie logowania na stronie Fundacji aktualizowany jest w odstępach maksymalnie 7-dniowych. Jeśli nie pojawiła się od razu wpłata, której Państwo oczekujecie prosimy o chwilę cierpliwości. Jeśli mimo kilku dni oczekiwania, nadal nie widzą Państwo wpłaty, której oczekujecie prosimy o kontakt w celu wyjaśnienia sprawy.

Informację o stanie subkonta można również uzyskać kontaktując się z biurem Fundacji telefonicznie pod numerem (22) 266 82 36 lub 666 324 328, a także drogą elektroniczną, wysyłając wiadomość e-mail na adres [email protected]. Celem potwierdzenia danych Pracownik Fundacji zapyta o imię i nazwisko (informacja o stanie subkonta może zostać udzielona wyłącznie Beneficjentowi, Reprezentantowi lub osobie upoważnionej w danym zakresie) oraz PESEL Beneficjenta.

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a