Jak korzystać z FaniMani?

FaniMani to kolejny serwis internetowy, który daje możliwość gromadzenia dodatkowych środków na subkontach Podopiecznych Fundacji AVALON. Dzięki współpracy z ponad 1000 sklepów internetowych, serwis FaniMani pozwala na przekazanie części z zysków sklepu na rzecz wybranej organizacji a nawet konkretnego Podopiecznego. Skorzystanie z FaniMani jest całkowicie bezpłatne, robiąc zakupy Kupujący nie ponosi żadnych dodatkowych kosztów.

Dostępne są dwie możliwości wspierania naszych Podopiecznych przez serwis FaniMani:

• Dla osób, które posiadają internetową ulotkę na stronie Fundacji AVALON w zakładce Podopieczni (tutaj):
  1. Kupujący zakłada własne konto na www.fanimani.pl i loguje się na nie.
  2. Po zalogowaniu na swoim koncie Kupujący wybiera naszego Podopiecznego jako cel, który chce wesprzeć. Cel można odnaleźć bezpośrednio w serwisie FaniMani wpisując w wyszukiwarce imię, nazwisko lub numer subkonta naszego Podopiecznego lub odnaleźć profil Podopiecznego na stronie internetowej Fundacji AVALON i w profilu danego Podopiecznego nacisnąć ikonkę FaniMani.
    Logo FaniMani
  3. Następnie w profilu Podopiecznego na FaniMani należy kliknąć ikonkę „Wspieraj”.
  4. Kupujący robi zakupy w wybranym sklepie internetowym, klikając logo sklepu na stronie FaniMani.
  5. Po zakończonej transakcji sklep przekaże część środków ze sprzedaży na podane subkonto. (Rozliczenia ze środków wpływających z serwisu FaniMani przekazywane są na poszczególne subkonta raz na kwartał.)

W celu założenia indywidualnego profilu naszego Podopiecznego w serwisie FaniMani trzeba zgłosić się do Biura Fundacji Avalon telefonicznie, mailowo na adres e-mail: [email protected] lub osobiście.
Więcej informacji na temat treści do profilu Podopiecznego znajdziecie w Poradniku (tutaj).

• Dla osób, które nie posiadają ulotki i nie chcą indywidualnego profilu w serwisie FaniMani, natomiast chcą korzystać z tej możliwości:
  1. Kupujący zakłada własne konto na www.fanimani.pl i loguje się na nie.
  2. Po zalogowaniu na swoim koncie Kupujący wybiera Fundację AVALON jako cel, który chce wesprzeć.
  3. Następnie Kupujący wybiera Podopiecznego, któremu chce pomóc, wpisując jego identyfikator (nazwisko i numer subkonta) w polu "Dodatkowe informacje" (pole to znajduje się w zakładce: "Moje konto" - "Ustawienia").

Regulamin określający korzystanie z serwisu FaniMani można znaleźć na stronie internetowej Fundacji AVALON tutaj

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a