Jak długo ważne są paragony/faktury/rachunki?

Fundacja nie określa terminu ważności dokumentów. Jednakże zalecamy, aby do wniosku o dofinansowanie dołączać bieżące dokumenty tak, aby ich ewentualna korekta nie stanowiła problemu.

Dokumenty te tak samo jak wniosek o dofinansowanie należy dostarczyć do Fundacji w oryginale pocztą tradycyjną bądź złożyć osobiście w biurze Fundacji w godzinach od 8.00 do 16.00

Oryginały faktur, rachunków, paragonów możemy odesłać po zrealizowaniu wniosku. Jeśli oryginały dokumentów są Państwu potrzebne najlepiej dołączyć do wniosku o dofinansowanie karteczkę z prośbą o zwrot oryginałów.

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a