Jak długo trwa realizacja wniosku o dofinansowanie?

Wnioski o dofinansowanie realizujemy w ciągu 3 dni roboczych. Od wysłania wniosku, muszą Państwo zaczekać, aż list dotrze do Fundacji. Jeśli wysyłają Państwo wniosek o dofinansowanie wraz z dokumentami najlepiej przesyłać listem poleconym, wtedy zawsze mogą Państwo śledzić, co się dzieje z danym listem.

Jak tylko otrzymujemy wniosek, wysyłamy do Państwa potwierdzenie mailowo o otrzymanym wniosku. Jak wniosek jest realizowany i już zapłacony zawsze dostają Państwo potwierdzenie mailowe.

Jeśli wnioskują Państwo o dofinansowanie w innej walucie, realizacja wniosku może się nieznacznie wydłużyć ze względu na przewalutowanie. Przy takim wniosku na subkoncie będzie widoczna kwota w złotówkach, która została pobrana.

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a