Jak długo będę czekać na ulotki i umieszczenie na stronie internetowej?

Na wszystkie zgłoszenia mailowe Podopiecznych, które spływają na skrzynki pocztowe pracowników Fundacji AVALON, staramy się odpowiadać w ciągu maksymalnie trzech dni roboczych. W momencie odczytania wiadomości zawierającej materiały do profilu i ulotki, wysyłamy Podopiecznemu informację zwrotną o tym, że materiały do nas wpłynęły.

Od tego momentu, w ciągu kilku dni roboczych zamieszczamy profil na stronie Fundacji i wysyłamy mailowo do Podopiecznych przygotowany projekt ulotki w celu akceptacji. Akceptacja projektu przez Podopiecznych jest dla nas sygnałem do druku i wysyłki ulotek.

Ulotki zostaną dostarczone zgodnie z preferowanym sposobem odbioru najszybciej, jak to będzie możliwe, o czym informujemy Podopiecznych drogą mailową. Ulotki wysyłamy bezpłatnie listem priorytetowym za pośrednictwem Poczty Polskiej. Ulotki można również odebrać osobiście w biurze Fundacji.

Ulotki naszych Beneficjentów można zobaczyć na stronie internetowej w zakładce "Nasi Podopieczni". Mamy nadzieję, że obejrzenie profili osób posiadających u nas subkonto może pomóc w stworzeniu własnego opisu do ulotek i profilu.

Abyśmy mogli przygotować projekt ulotek i zamieścić profil na stronie, należy przesłać materiały na adres mailowy [email protected]. Na podstawie przesłanych materiałów w ciągu kilku dni roboczych przygotujemy projekt ulotki. Projekt wraz z prośbą o akceptację wysyłany jest mailowo. Dopiero akceptacja projektu jest dla nas sygnałem do druku i wysyłki ulotek.

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a