Jak często aktualizowany jest stan subkonta?

Stan subkonta aktualizowany jest co kilka dni, w odstępach maksymalnie 7-dniowych. Trzeba pamiętać że sam przelew dociera po jakimś czasie zgodnie z zasadami obowiązującymi w bankach Darczyńców i Fundacji AVALON. Zaksięgowane przelewy pojawiają się na subkontach po aktualizacjach.

Jeśli po aktualizacji nie widać przelewu na który Państwo oczekują trzeba się zgłosić do Fundacji AVALON, przelew mógł być źle opisany i mógł nie trafić na subkonto.

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a