Zbiórki na Helpuj.pl

Helpuj a subkonto

Masz subkonto w Fundacji Avalon? Dołącz do Helpuj.pl!

Gdy zakładasz zbiórkę, pamiętaj o istotnych różnicach między tymi projektami.

Infografika: Helpuj - szczególna forma wsparcia. Czym się różni od subkonta? Czas zbiorki: Od Ciebie zależy, ile będzie trwać Twoja zbiórka. Maksymalnie może trwać 90 dni. Środki na subkonto możesz zbierać przez cały czas. Wydatki: Na Helpuj zbierasz środki na zdefiniowany przez Ciebie cel. Na tej podstawie wypłacana jest tzw. darowizna celowa. Na subkonto możesz zbierać na różne wydatki, a następnie różne wydatki dofinansowywać. Częstotliwość: Na Helpuj wpłaty pozyskujesz wtedy, kiedy na portalu jest opublikowana Twoja zbiórka. Optymalnie 1 lub 2 razy w roku przez około miesiąc. na subkonto masz możliwość pozyskiwania wpłat przez cały rok. Działania: W trakcie trwania zbiórki możesz podejmować różnorodne działania, aby zachęcić do wsparcia swoje otoczenie. Portal oferuje możliwość podejmowania wyzwań charytatywnych na rzecz zbiorki. To coś co nas wyróżnia. Posiadanie subkonta daje Ci możliwość podejmowania różnorodnych działań. Zbiórka na Helpuj jest jednym z nich.