Dlaczego warto założyć zbiórkę na helpuj.pl?

• Helpuj.pl to dodatkowa forma zbierania pieniędzy na subkonto charakteryzująca się krótkim czasem trwania, która daje Państwu możliwość przekonania Darczyńców do wpłacenia na swoją zbiórkę.
  • Dzięki Helpuj.pl w łatwy i bezpieczny sposób zbiorą Państwo pieniądze na to, co jest tak naprawdę dla Państwa ważne: leczenie lub spełnianie marzeń.
  • Helpuj.pl pozwala na natychmiastowe udostępnienie zbiórki na Facebooku lub Twitterze, dzięki czemu każdy w dowolnym momencie może zaprosić do odwiedzenia Państwa zbiórki na portalu.
  • Zebrane pieniądze trafią na Państwa subkonto, niezależnie od tego czy zbiórka osiągnie 100% założonej kwoty, czy mniej lub… więcej.
  • Korzystanie z możliwości portalu jest całkowicie darmowe. Od zebranej kwoty portal odejmuje prowizję w wysokości 3,85% (00,85% prowizja PayU oraz 3% prowizja na rzecz celów statutowych Fundacji Avalon). To naprawdę niewiele! W formularzu założenia celu znajduje się specjalny kalkulator obliczający zakładaną kwotę zbiórki z odjętą prowizją.
  • Zapewniamy wsparcie przy opracowaniu i prowadzeniu zbiórki, a także działamy w sposób przejrzysty i wiarygodny.

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a