Dlaczego numer subkonta jest tak ważny przy apelowaniu?

Fundacja AVALON oferuje osobom niepełnosprawnym założenie indywidualnego subkonta dla osób niepełnosprawnych i przewlekle chorych, które umożliwia Podopiecznym zbieranie środków pochodzących z darowizn oraz 1% podatku. Fundacja nadaje każdemu Podopiecznemu indywidualny identyfikator składający się z nazwiska i numeru subkonta.

Apelowanie o 1% podatku lub darowizny wymaga podawania numeru subkonta. Jest to niezbędne do poprawnego zidentyfikowania, na które subkonto Fundacja ma zaksięgować daną wpłatę. Samo nazwisko i imię nie jest wystarczającą informacją do poprawnego zaksięgowania wszystkich wpłat, ponieważ w Fundacji mogą być Podopieczni, którzy nazywają się tak samo. Numer subkonta natomiast jest zawsze indywidulany.

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a