Dlaczego nie ma mnie w zakładce Nasi Podopieczni?

Ponieważ nie każdy po utworzeniu subkonta chce być widoczny na stronie internetowej, to Podopieczny decyduje czy chce mieć założony przez Fundację profil w zakładce Nasi Podopieczni i skorzystać z ulotek w wersji papierowej.

Indywidualny profil w zakładce "Nasi Podopieczni" na stronie Fundacji AVALON to jedno z narzędzi ułatwiających apelowanie o wpłaty. Tworzony jest dopiero po założeniu subkonta dla Podopiecznych, którzy w Porozumieniu podpisali zgodę na przetwarzanie wizerunku oraz danych osobowych w celach informacyjnych.

Abyśmy mogli zamieścić profil na stronie Fundacji lub/i przygotować projekt ulotki, należy przesłać materiały (tekst i zdjęcie) na adres [email protected] Na podstawie przesłanych materiałów w ciągu kilku dni roboczych umieścimy profil na stronie Fundacji lub/i przygotujemy projekt ulotki. Treść profilu i ulotki powinna być jednakowa. Treść apelu można uaktualniać poprzez zgłoszenie mailowe.

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a