Dla kogo Fundacja AVALON zakłada subkonta?

Fundacja AVALON daje możliwość założenia subkonta dla osób niepełnosprawnych oraz przewlekle chorych niezależnie od wieku czy posiadanego schorzenia.

Pomoc Fundacji nie jest skierowana do żadnej konkretnej grupy wiekowej czy do osób z określonym typem niepełnosprawności. Niesiemy pomoc w postaci subkonta służącego do gromadzenia środków z darowizn oraz 1% podatku, które można przeznaczyć na potrzeby związane z leczeniem, rehabilitacją, transportem oraz życiem codziennym. W Fundacji AVALON wpłaty z 1% podatku czy darowizn może otrzymać każda osoba, która ma założone subkonto - zarówno dziecko, jak i osoba pełnoletnia.

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a