Czym jest helpuj.pl?

Helpuj.pl to portal zbiórek charytatywnych przeznaczonych dla Podopiecznych Fundacji Avalon, który daje im możliwość pozyskiwania środków na subkonto. Serwis umożliwia organizowanie zbiórek na dany wydatek ─ celem takiej zbiórki może być leczenie lub marzenie Podopiecznej/Podopiecznego Fundacji Avalon.

Nazwa „helpuj” (z ang. help – pomoc, pomagać) koresponduje z przesłaniem portalu. Użytkownicy portalu mogą wspierać Beneficjentów darowiznami oraz za sprawą pomysłowych akcji charytatywnych, z których dochód będzie przeznaczony na określony cel. Natomiast wszystkie wpłaty przekazywane są za pomocą PayU, co gwarantuje szybki transfer na Państwa zbiórki.

logo helpuj avalon

01.08.2019 infografika

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a