Czy muszę uzbierać 100% kwoty, by móc wypłacić środki?

Nie. W portalu obowiązuje zasada „weź, co zbierzesz”, co oznacza, że niezależnie od tego, jaka kwota zostanie zebrana, będzie można ją wypłacić zgodnie z zasadami wypłaty środków z subkonta w Fundacji Avalon. Należy jednak pamiętać, że zgromadzona na helpuj.pl kwota to darowizna celowa i nie można nią swobodnie dysponować – wydatek opłacony ze środków zebranych od Darczyńców musi być związany z przedstawionym w portalu przeznaczeniem, może ewentualnie dotyczyć kosztów leczenia i rehabilitacji (w wypadku kwoty poniżej 100% lub nadwyżki).

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a