Czy mogę założyć jedno subkonto dla rodzeństwa?

Nie. Jedno subkonto jest dla jednej osoby, dla każdego subkonta nadawany jest indywidualny numer. Pełen identyfikator Beneficjenta składa się z nazwiska i nadanego numeru. Zakładając subkonta dla rodzeństwa, dla każdej osoby trzeba dostarczyć komplet dokumentów do założenia subkonta.

Dla każdego Beneficjent możemy wydrukować bezpłatne ulotki (200 sztuk ulotek raz w roku). Istnieje jednak możliwość apelowania o wpłaty na kilka subkont na jednym wzorze ulotki.

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a