Czy mogę umieszczać swój apel w mediach (Internecie, gazetach, telewizji)?

Tak. Podopieczni Fundacji AVALON, którzy mają założone subkonto mogą zbierać środki, apelując o darowizny i 1% podatku za pośrednictwem mediów.

W apelach należy posługiwać się danymi do przekazywania środków, tj.: nadanym przez Fundację indywidualnym numerem subkonta, numerem konta do przekazywania darowizn, numerem KRS Fundacji, numerem do wysyłania SMS-ów. Bardzo ważne jest, aby apelować poprawnymi danymi, ponieważ tylko odpowiednio przekazane środki trafią bezpośrednio na subkonto Podopiecznego.

Zgodnie z Regulaminem subkonta, treść apeli Beneficjentów powinna być uzgadniana z Fundacją. Treść apeli powinna być spójna z celami statutowymi Fundacji oraz ze stanem rzeczywistym odnośnie do sytuacji zdrowotnej i materialnej Podopiecznego opartej na stosownej dokumentacji umożliwiającej zweryfikowanie tych okoliczności przez Fundację. Ponadto przesłanie apelu do weryfikacji pozwoli uniknąć pomyłek w podawanym numerze konta bankowego, KRS czy numerze subkonta.

opp fundacja 750200 uruchom 1

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BGŻ BNP Paribas

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>