Czy Fundacja AVALON zwraca przesłane paragony/faktury/rachunki?

Tak. Aby skorzystać ze środków zgromadzonych na subkoncie dla osób z niepełnosprawnościami lub przewlekle chorych, założonym w Fundacji Avalon, do wypełnionego wniosku o dofinansowanie należy dołączyć oryginały dokumentów potwierdzających poniesione wydatki – paragonów, faktur czy rachunków lub innych zaakceptowanych dokumentów.

Często dokumenty te są potrzebne Podopiecznemu, np. w celach gwarancyjnych. W takim przypadku prosimy o załączenie do wniosku pisemnej prośby o odesłanie danego dokumentu po realizacji wniosku. Dyspozycję taką można zgłosić nam także mailowo lub telefonicznie.

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a