Fundacja zapewnia zaprojektowanie i wydrukowanie wizytówek (w formacie 85 x 55 mm) każdemu Beneficjentowi, który w Porozumieniu podpisał zgodę na przetwarzanie wizerunku oraz danych osobowych w celach informacyjnych (zgodę można również uzupełnić mailowo na późniejszym etapie). Wizytówki drukujemy zgodnie z obowiązującą szatą graficzną (identyczną dla wszystkich Podopiecznych).

Poniżej znajduje się aktualny szablon, który zostanie spersonalizowany pod względem nazwiska i numeru subkonta danego Podopiecznego:

Wzór wizytówki

Fundacja zapewnia bezpłatnie wydruk 200 sztuk wizytówek na każdy rok kalendarzowy. Aby otrzymać od Fundacji spersonalizowane wizytówki należy przesłać taką dyspozycję na adres mailowy: [email protected] (można to zrobić przy okazji zamówienia na ulotki/założenie profilu).

Wizytówek nie można wymienić na ulotki i odwrotnie. Niewykorzystana pula wizytówek nie przepada i przechodzi na kolejny rok kalendarzowy.

Wizytówki (tak jak w przypadku ulotek informacyjnych w formacie a5) wysyłamy bezpłatnie za pośrednictwem Poczty Polskiej listem nierejestrowanym, priorytetowym. Można je również odebrać osobiście w biurze Fundacji.

Wesprzyj działania Fundacji Avalon