Co zrobić aby moje prace znalazły się w zakładce Galeria Twórczości?

Krok 1. Regulamin

Pierwszym krokiem jest zapoznanie się z Regulaminem Galerii Twórczości dostępnym na stronie internetowej Fundacji AVALON. Wysłanie prac jest równoznaczne z zaakceptowaniem niniejszego Regulaminu.

Krok 2. Przygotowanie prac

W Galerii prezentowane są prace z różnych dziedzin sztuki (poezja, proza, malarstwo, rysunek, rzeźba i formy przestrzenne, grafika komputerowa, fotografia, design, wyroby manualne itp.) w formie elektronicznej.

W przypadku prac plastycznych i wyrobów manualnych należy wykonać zdjęcia prac. W przypadku form literackich należy wysłać plik z tekstem, najlepiej w wersji edytowalnej, aby ułatwić zamieszczenie tekstów na stronie internetowej Fundacji AVALON.

Krok 3. Wysłanie prac

Prace w formie elektronicznej oraz krótki opis swojej twórczości należy wysłać mailem na adres: [email protected]

Maksymalna ilość prac do jednej Galerii to 10.

W mailu należy zamieścić dopisek: Akceptuję Regulamin Galerii „Twórczości Podopiecznych”. Bez tego dopisku Galeria nie może zostać utworzona.

Krok 4. Utworzenie Galerii

Galeria zostaje utworzona w ciągu kilku dni roboczych po otrzymaniu prawidłowo przygotowanego zgłoszenia. Fundacja AVALON wysyła Podopiecznemu link do Galerii.

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a