Sprzedam fotel obrotowy Turny 395.

Fotel na www

Elektrycznie opuszcza się za pomocą pilota do żądanego poziomu np. na wysokość wózka inwalidzkiego. Ułatwia to osobie niesamodzielnej przesiadanie się z wózka na fotel. Stan bardzo dobry, montowany na prawą stronę auta np. pasażera.

Cena 4.500 zł. Więcej informacji udzielę pod nr tel. 660 466 683 lub pod adresem mailowym: [email protected]

Dodatkowe zdjęcia fotela można zobaczyć na stronie www.auto-inwalida.pl

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a