Szanowni darczyńcy, zwracam się z ogromną prośbą o przekazanie 1% na rzecz mojego męża Zbigniewa (60 lat), który od 5 kwietnia 1994 roku jest trwale i obłożnie chory.

Szanowni darczyńcy,zwracam się z ogromną prośbą o przekazanie 1% na rzecz mojego męża Zbigniewa (60 lat), który od 5 kwietnia 1994 roku jest trwale i obłożnie chory. Był 2 tygodnie w stanie śpiączki. Teraz ma zespół otępienny - stan po nagłym zatrzymaniu krążenia w mechanizmie migotania komór. Mąż nie ma szans na poprawę i nie ma z nim kontaktu. Wymaga całodobowej opieki i sporych nakładów finansowych.   Serdecznie dziękuję w imieniu moim i męża, za okazaną pomoc i serce.

PRZEKAŻ SWÓJ 1% NA WŁAŚCIWY CEL

Przekazując 1%podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Repiński, 3571 wspomagacie Zbyszka w codziennych zmaganiach.

Serdecznie dziękuję w imieniu moim i męża, za okazaną pomoc i serce.