Na imię mam Zbyszek. Od urodzenia choruję na dystrofię Beckera (zanik mięśni). Staram się żyć normalnie, ale powoli zaczynam przegrywać z chorobą i muszę poruszać się na wózku inwalidzkim. Każdego dnia staram się walczyć o samodzielność i przede wszystkim o to, by zahamować postęp choroby. Niestety nie ma na nią lekarstwa, a systematyczna rehabilitacja nie przynosi już takich efektów jak kiedyś. Ostatnią nadzieją na zahamowanie postępu choroby jest zastosowanie komórek macierzystych. Zabiegi te są dosyć kosztowne. Na ich przeprowadzenie potrzebuję 161000 zł, co znacznie przekracza moje możliwości finansowe.  Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Rębiś, 6047 pomagacie Państwo urzeczywistnić moje marzenia o samodzielności oraz wspieracie w mojej drodze do zahamowania postępu choroby, za co z góry dziękuję.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Rębiś, 6047 pomagacie Państwo urzeczywistnić moje marzenia o samodzielności oraz wspieracie w mojej drodze do zahamowania postępu choroby, za co z góry dziękuję.