Zajdek Krystyna

Witam serdecznie. Nazywam się Krystyna Zajdek i cierpię na chorobę Burgera. Zmagam się z tą chorobą już ponad 20 lat. Na początku, po pierwszej amputacji nogi do wysokości podudzia, załamałam się. Miałam małe dziecko, dużo przebywałam w szpitalu. Cały czas się leczyłam, ponieważ groziła mi amputacja drugiej nogi. Robiliśmy wszystko aby zdobyć środki na leczenie, żeby zdobyć lekarstwa. Niestety mimo nakładu wielu środków pieniężnych i pomocy wielu ludzi dobrej woli, amputowano mi drugą nogę. Wtedy byłam już silniejsza, wiedziałam, że mogę liczyć na pomoc dobrych ludzi. Zakupiłam protezy, zaczęłam pracować, chodziłam na rehabilitację i pomagałam innym chorym.

Niestety choroba znowu dała o sobie znać. Nieprawdopodobny ból powrócił. Lekarze ucieli mi nogę wyżej na wysokości uda. Jeżdżę na rozklekotanym wózku - na inny mnie nie stać. Dalej jeżdżę na rehabilitacje i przyjmuję lekarstwa, bo z nóg choroba przeniosła się na ręce. Amputowano mi już jeden palec z prawej dłoni. Moim marzeniem jest zbudowanie podjazdu na wózek, mieszkam na parterze. Bardzo ułatwiłoby mi to wyjście na dwór, odciążyłoby to syna, który się mną zajmuje. Jeżeli mieliby Państwo czas i możliwości to bardzo proszę o pomoc. Każda kwota darowizny jest dla mnie znacząca i może uda mi się uzbierać na budowę podjazdu.

TWÓJ 1%JEST DLA MNIE NIEOCENIONĄ POMOCĄ.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Zajdek, 3695 wspieracie Państwo mnie w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce z moją chorobą. Dziękuję za pomoc i wsparcie.

Pozdrawiam serdecznie, Krystyna Zajdek.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu