Wlazło Sylwia

Nazywam się Sylwia Wlazło, mam 35 lat. Od 15 lat choruję na miastenię rzekomoporaźną w postaci ciężkiej oraz jej powikłania, tzn. zaburzenia pracy serca, anemia, astma oskrzelowa, osteoporoza. Miastenia jest przewlekłą i postępującą chorobą autoimmunologiczną, która ma przebieg dynamiczny - bardzo szybko zmniejsza się siła mięśniowa oraz pojawia się duże osłabienie lub paraliż w różnych częściach ciała, dotykając np. kończyny górne i dolne, oczy, oddychanie, połykanie, mówienie. Stan chorobowy mocno pogłębia się. Od pół roku mam założony na stałe cewnik do żołądka, ponieważ doświadczam bardzo dużych trudności w przełykaniu. Potrzebuję pomocy innej osoby w codziennych czynnościach. Od roku poruszam się już stale tylko na wózku inwalidzkim. Dofinansowanie chciałabym przeznaczyć na niezbędną dla mnie stałą rehabilitację oraz leki - często nie refundowane przez NFZ i pełnopłatne, a jako takie nie pobierane z częstotliwością zalecaną przez lekarzy specjalistów. Niektóre leki jestem zmuszona importować z zagranicy bo nie są dostępne w Polsce.

PROSZĘ O WSPARCIE W WALCE O ZDROWIE I ŻYCIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Wlazło, 4978 pomagacie mi Państwo zwiększyć możliwość leczenia i rehabilitacji, a tym samym walczyć o życie, zdrowie i większą samodzielność w codzienności. Za każdą pomoc będę bardzo wdzięczna, ufając że zebrane pieniądze zwiększą możliwość leczenia i rehabilitacji, a tym samym dadzą nadzieję na dalszą walkę o zdrowie i życie oraz większą samodzielność w codzienności.

Z góry dziękuję za życzliwość serca - Sylwia

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu