Nazywam się Ula, mam 39 lat, męża i czteroletnią córeczkę. W 2017 r. zdiagnozowano u mnie raka piersi. W 2018 r. przeszłam operację mastektomii z równoczesną rekonstrukcją, następnie chemioterapię i radioterapię, teraz jestem w trakcie hormonoterapii.

Obecnie nie walczę już o życie, tylko o lepszą jakość tego życia - odzyskanie sprawności po mastektomii i późniejszym leczeniu, bowiem chemioterapia niesie ze sobą efekty uboczne. Jestem w remisji i oby tak było już zawsze. W czerwcu planuję wrócić do pracy (przebywam na świadczeniu rehabilitacyjnym). Chciałabym wrócić w maksymalnie dobrej formie ale wiem, że będę potrzebowała długotrwałej rehabilitacji.

Jeśli jesteś w zgodzie z sobą, ofiaruj mi proszę 1% podatku.

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem DRAGAN, 9251 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu oraz opłaceniu rehabilitacji, której tak bardzo potrzebuję.