Urbaniak Ewelina

Witam Państwa serdecznie. Nazywam się Ewelina Urbaniak. Mam 32 lata. Do 2002 roku prowadziłam normalne życie aż do dnia, w którym została zdiagnozowana choroba genetyczna Ataksja Friedreicha. Moje życie odmieniło się całkowicie. Szukając pomocy długo jeździłam szukając odpowiedniego specjalisty, który będzie w stanie postawić prawidłową diagnozę. Po długim okresie poszukiwań udało mi się dostać do specjalisty, który jadąc na sympozjum zabrał ze sobą próbkę mojej krwi do Stanów Zjednoczonych w celu uzyskania profesjonalnej diagnozy dotyczącej mojej choroby. Po przeprowadzonym specjalistycznym badaniu mojej krwi otrzymałam przerażającą diagnozę, że niestety na moją chorobę do dnia dzisiejszego nie zostało wynalezione lekarstwo. Jedyną szansą dla mnie w oczekiwaniu na wynalezienie leku jest za wszelką cenę utrzymanie jak najdłuższy czas fizycznej sprawności. Jestem żoną i matką 14 letniej córki, dla których walczę o zdrowie z nieuleczalną chorobą. Każdego dnia dziękując Bogu za możliwość spędzenia kolejnych chwil pomiędzy nimi.

PROSZĘ O POMOC W WALCE Z CHOROBĄ

Uprzejmie proszę wszystkich Państwa, którzy macie chęć pomóc mi i mojej rodzinie w pokonywaniu nieuleczalnej choroby o przekazanie 1% swojego podatku lub darowizn w formie wpłaty na konto Fundacji Avalon z dopiskiem URBANIAK,2129. Za każdy nawet najdrobniejszy gest Państwa serdeczne Bóg zapłać.Państwa dobroć pomoże mi w walce z tą chorobą i przyczyni się do tego, że moje życie będzie mniej bolesne i choć minimalnie bardziej ludzkie. Dacie mi Państwo szansę na dłuższe życie wśród najbliższych, a w moim przypadku każda minuta jest na wagę złota.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu