Mam na imię Tomek, jestem ojcem i mężem. Zmagam się z wieloma chorobami m.in: hipoglikemią, osteoporozą, owrzodzeniem stóp. W lewej nodze mam wszczepioną endoprotezę stawu biodrowego. Przeszedłem kilka operacji.

Jestem osobą niepełnosprawną w stopniu znacznym. Stan zdrowia nie pozwala mi na wyjście z domu, na spacer z rodziną. Nie mogę też wykonywać niektórych czynności. Czuję się z tym źle, ale wierzę, że z Waszą pomocą uda mi się być bardziej samodzielnym. Koszty leczenia i rehabilitacji przekraczają możliwości finansowe mojej rodziny, dlatego proszę o pomoc.

JEŻELI CHCESZ, TY TAKŻE MOŻESZ POMÓC

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem FIC, 8697 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu. Dziękuję Tomasz z Rodziną.