Udar mózgu - zaledwie kilka minut zdecydowało o przyszłości Sylwii. Długie tygodnie walczyliśmy o jej życie, teraz walczymy o jej przyszłą jakość życia. Kochamy ją bardzo, bo jak nie kochać Sylwii, tak ciepłej, pogodnej, optymistycznej i zawsze radosnej osoby.

Pragniemy, by takie życie było nadal jej udziałem, by mogła cieszyć się rodzinnym szczęściem, córkami wchodzącymi w dorosłe życie i swoim ukochanym ogrodem, jej wielką pasją i miłością. Czekają nas miesiące pracy rehabilitantów, prywatnych wizyt lekarzy oraz wiele innych wydatków związanych z intensywną opieką, specjalistycznym żywieniem i leczeniem, które nie sposób pogodzić z domowy budżetem.

POMÓŻ SYLWII W POWROCIE DO ZDROWIA!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem CHORĄŻEWICZ, 1227 wspieracie Sylwię w codziennym funkcjonowaniu oraz w dalszym leczeniu i rehabilitacji.