Strzęciwilk Adam

Drogi Aniele

Nazywam się Adam Strzęciwilk. Obecnie jestem studentem. Od urodzenia zmagam się z Mózgowym Porażeniem Dziecięcym z Czterokończynowym Niedowładem. Jedyną przeszkodą w osiągnięciu pełnego zdrowia są pieniądze. Tak, właśnie tak, to jest JEDYNA przeszkoda. Codziennie podejmuję walkę z chorobą, gdyż jestem mocno przekonany, że dzięki hektolitrom potu wylewanym każdego dnia, osiągnę mój fundamentalny i najważniejszy cel w życiu, jakim jest CHODZENIE. Tak, każdego dnia walczę, ale aby ta walka miała sens i była owocna muszę mieć mistrza - REHABILTANTA, który będzie mi pomagał i wskazywał właściwy kierunek. Pomoc mistrza nie jest darmowa, wiąże się to z ponoszeniem ogromnych nakładów finansowych, których niestety nie mam. Często jestem zmuszony powiedzieć mojemu mistrzowi żegnaj… gdyż nie stać mnie na kolejne godziny rehabilitacji, co jest dla mnie niewyobrażalnie trudne… tracę wtedy nadzieję, że kiedyś stanę na boisku i rozegram mecz. Jestem świadomy faktu, że przyjdzie taki dzień, kiedy trzeba będzie pożegnać cudownych rodziców i wtedy ster życia trzeba będzie trzymać samemu, bardzo bym chciał aby rodzice odchodzili z tego świata ze świadomością, że ich dziecko biega, skacze, pływa. Dlatego ośmielam się właśnie CIEBIE prosić, podziel się ze mną swoimi pieniędzmi, bo to od nich zależy czy osiągnę szczyt, na którym zobaczę bardzo wyraźny blask słońca. Jednocześnie chcę Cię bardzo wyraźnie zapewnić: Twoje pieniądze nie będą zmarnowane, ale właśnie dzięki nim poczuję ten cudowny smak chodu. A jeśli się kiedyś spotkamy, to przytulę Cię już niespastycznymi rękoma i zatańczymy sambę! Jeśli teraz to czytasz, to proszę wesprzyj moją walkę również darowizną i proszę zachęć innych do pomocy - razem postawmy na zdrowie!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Strzęciwilk, 5255 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o sprawność.
Przeogromnie Ci dziękuję! Strzęciwilk Adam

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu