Nazywam się Sebastian Nalejski i mam 28 lat. Choruję na nowotwór złośliwy jądra. Pierwsze objawy pojawiły się w 2016 r. pełna diagnoza została postawiona w 2017r. Gdy postawiono poprawną diagnozę okazało się, że guz jest w stanie bardzo zaawansowanym.W sierpniu 2017r. przeszedłem operację usunięcia lewego jądra wraz z guzem, a we wrześniu chemioterapię. Chemia spowodowała silne bóle brzucha i klatki piersiowej, z tego też powodu często muszę być w szpitalu, odległym od mojego miejsca zamieszkania o 25 km.Koszty związane z przejazdami do lekarzy, szpitala oraz zakupem leków przerastają moje możliwości, dlatego bardzo proszę o pomoc.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Nalejski, 8422 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce z chorobą.