Sara jest sliczną, pełną życia, młodą dziewczyną, u której w dziecińswie rozpoznano dziecięce porażenie mózgowe.

Całe swoje dotychczasowe życie Sara spędziła na wózku i byliśmy z tym pogodzeni. Jednak w marcu tego roku, ortopeda rozpoznał u Sary zwichnięte biodro, które jak się okazało można skorygować operacyjnie. Ta operacja daje nam nadzieję na to, że Sara stanie w końcu na własnych nogach i będzie mogła sama się poruszać. Bardzo proszę o pomoc w spełnieniu tego marzenia. Sama operacja biodra byłaby refundowana przez NFZ, natomiast koszt rehabilitacji musimy pokryć z własnych środków. Przekracza to nasze możliwości finansowe.

POMÓŻ SARZE STANĄĆ NA WŁASNYCH NOGACH

Przekazując darowiznę lub 1% Fundacji Avalon z dopiskiem PIJACKA, 11870 wspierasz Sarę w codziennym funkcjonowaniu i walce z chorobą.