Rajnik Kacper

Kacperek Rajnik urodził się w 2010 roku.  W 2014 roku zdiagnozowano u niego autyzm dziecięcy. Kacperek jest radosnym, uśmiechniętym chłopcem i wbrew panującej opinii o dzieciach autystycznych, uwielbia przytulanie i całusy. Od samego początku Kacper jest objęty terapią psychologiczną, logopedyczną i integracji sensorycznej. Pozostaje także pod stałą opieką neurologa, psychiatry, endokrynologa, pulmonologa, alergologa, gastrologa. Kacperek nie mówi, wypowiada pojedyncze słowa ale od czasu diagnozy poczynił duże postępy zarówno w kwestii porozumiewania się jak i w relacjach psychospołecznych. Od lipca 2014 r. Kacper uczęszcza do przedszkola terapeutycznego, gdzie pod okiem specjalistów uczestniczy w terapii wspomagającej jego rozwój. Terapia dziecka autystycznego to codzienna, systematyczna praca. Zdajemy sobie sprawę, że przy odpowiednim zaangażowaniu Kacperka, naszym oraz przy wsparciu specjalistów możemy wiele osiągnąć. Kacper jest w wieku, kiedy dziecko najszybciej się uczy, dlatego robimy co w naszej mocy, aby żaden dzień nie był stracony. Każdy sukces w terapii syna cieszy nas niezmiernie i dodaje siły na kolejny dzień. Specjaliści i terapeuci, którzy na co dzień pracują z Kacperkiem doceniają jego potencjał i dotychczasowe postępy. Ty też możesz pomóc Kacperkowi w codziennych zmaganiach z autyzmem.

POMÓŻ KACPERKOWI ZROBIĆ KROK DO NORMALNEGO ŻYCIA!

Przekazując 1 % podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Rajnik, 3705 pomagacie Państwo w zapewnieniu naszemu synkowi koniecznej rehabilitacji, terapii i leczenia oraz wspieracie Kacperka w codziennym funkcjonowaniu.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu