Prosimy o wsparcie dla Rafała, który do stycznia 2020 roku, był aktywnym zawodowo, energicznym mężem oraz tatą. Przyczyną wylewu były wady rozwojowe naczyń mózgowych, wystąpił krwotok z naczyniaka tętniczo-żylnego pnia mózgu.

Życie Rafała i jego rodziny zmieniło się bezpowrotnie. Mimo wszystko Rafał nie poddaje się. Codzienne rehabilitacje pomagają mu sprawniej poruszać się w codziennym życiu. Duża część kosztów pomocy nie jest refundowana przez NFZ: turnusy rehabilitacyjne, wyspecjalizowana opieka lekarska i rehabilitacja w domu, to wszystko kosztuje.

PROSIMY, POMÓŻ RAFAŁOWI LEPIEJ ŻYĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem CHRZĄSTEK,13972 pomagają Państwo w codziennym funkcjonowaniu i w walce o zdrowie.

Dziękujemy za pomoc.