Piskorz Daria

Nazywam się Daria Piskorz, urodziłam się 24.01.1985 r. w miejscowości Radlin na Śląsku. Od urodzenia choruję na SMA - Werdnig Hoffman (rdzeniowy zanik mięśni), typu I. Oprócz choroby podstawowej choruję również na zespół jelita drażliwego, pęcherz neurogenny, chorobę wrzodową żołądka oraz mam zaawansowaną osteoporozę. Wymagam stałejrehabilitacji, a leki, które przyjmuję w dużej mierze nie są refundowane, zaś leczenie jest bardzo kosztowne. Lekarze stawiali wstrząsające diagnozy dotyczące mojego  życia, a jednak pomimo choroby staram się rozwijać. Skończyłam studia pedagogiczne (specjalności: terapia psychopedagogiczna oraz socjoterapia i promocja zdrowia), a także studia podyplomowe (negocjacje i mediacje). Kolejnym moim marzeniem jest podjęcie pracy i pomoc innym (szczególnie dzieciom i młodzieży z rodzin patologicznych). Zebrane środki przeznaczę na lekarstwa oraz rehabilitację, jednak największą obecnie potrzebą  jest zamontowanie windy w moim domu, ponieważ mieszkam na pierwszym piętrze, a noszenie mnie sprawia ogromne problemy moim najbliższym. Niestety, koszt takiej windy jest niezwykle wysoki. Dlatego Państwa życzliwość będzie dla mnie bezcennym wsparciem i przede wszystkim pozwoli mi podjąć pracę, o której tak marzę!

POMÓŻ MI SPEŁNIĆ MOJE MARZENIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Piskorz, 2669 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz wspieracie mnie w mojej dalszej walce o życie, jego jakość oraz sens.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu